Fizikoterápia

Áraink

 

Game Ready kezelés (1 testtáj) | 3.000.- / alkalom

Game Ready kezelés (2 testtáj) | 5.000.- / alkalom

Elektroterápia | 2.000 Ft.- / alkalom

Lézerterápia | 2.000 Ft.- / alkalom

Lökéshullám terápia (1 testtáj) | 6.000 Ft.- / alkalom

Lökéshullám terápia (2 testtáj) | 10.000 Ft.- / alkalom

Mágnesterápia | 2.000 Ft.- / alkalom

Nyirokmasszázs | 2.000 Ft.- / alkalom

Ultrahang kezelés | 2.000.- / alkalom

 

A fizikoterápiás kezelések, a mozgásszervi megbetegedések különböző típusaira biztosítanak eredményes kezeléseket a szakember-team által felállított diagnózis alapján. Az ortopédia, reumatológia, rehabilitáció és a sportsebészet számos területén sikerrel alkalmazott kezelések eszközei:

Lökéshullámterápia: vállsérülések, ugró térd, achilles-ín gyulladás; krónikus fájdalmak, túlerőltetés; akut fájdalmak, kisebb izomsérülések; tenniszkönyök, sarkantyú tünetek esetén javasolt.

Mágnesterápia: csonttörés után a gyógyulás serkentése, migrén kezelése, alvászavarok, koncentrációs zavarok kezelése, íngyulladások, trauma, sportsérülések okozta szöveti sérülések esetén ajánlott.

Nyírok masszázs: krónikus ödémák, cellulitis, nehézláb-szindróma, köszvény esetén ajánlott.

Ultrahang terápia: ínhüvelygyulladások, arthrosis, ödéma, hegkezelés esetén ajánlott.

Lézerterápia: csontok, ízületek, szövetek friss és krónikus fájdalma, ízületi tok-, és részleges ínszalagszakadások, deréktáji, háti, nyaki és egyéb izomfájdalmak, lumbágó, gerincsérv okozta fájdalmak esetében ajánlott.

GAME READY: Egyesíti a hideg és pulzáló nyomásterápia jótékony hatásait, továbbá hatékony segítség a posztoperativ és akut sérülések kezelésénél. Rehabilitációs módszer, a műtét utáni gyógyulást elősegítő terápia.

Iontoforézis: műtét utáni és egyéb fájdalomcsillapítás, ödéma kezelés, izmok erősítése esetén javsolt.

SpineLiner: Diagnosztikai és terápiás készülék, mely alkalmas hátfájás és gerincproblémák kivizsgálására és kezelésére. A készülék lehetővé teszi a gerinc csigolyáról-csigolyára történő teljes vizsgálatát. Nyakfájás, nyaki mozgás korlátozottsága, hátfájás, derékfájdalom, fejfájás, fülzúgás, szédülés, ízületi problémák esetén javasolt.

Krioszauna (hidegterápia): Ez a hagyományos szauna ellentettje, a szervezetet nagyon rövid időre (1 – 3 percre) -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékletnek teszi ki. Egyetlen kezelés után megszűnhet a fáradtságérzés, a fáradt és túlterhelt izmok ellazulnak és fokozódik a bőr és a nyálkahártyák, valamint a belső szervek vérkeringése, az ödémák testszerte csökkennek. A kezelés alatt az immunrendszer stimulációja történik, stabilizálja a hormonháztartást, az anyagcserét, és növeli az endorfintermelést (a boldogság hormonok termelését), amely egy bizonyos ideig fennmaradó jó közérzetet hoz létre. A kezelés nagyon kedvelt eredménye, hogy a szervezet 800-1.000 kcal –t éget el a terápia utáni 3 órában, mely a test visszamelegítéséhez felhasznált energiamennyiség, így aktív része lehet a fogyókúrás programoknak.