Célok, tevékenységek

A Sportdiagnosztikai Életmód és Terápiás Központ, a Debreceni Egyetem fejlesztéseként megvalósult intézmény, ami komplexitásában Magyarországon egyedülálló.

Prémium környezetben, a Nagyerdei Stadion épületében első ütemben 1200 négyzetméteren várjuk a tudatos egészségre törekvő ügyfeleinket.

Magas szintű szolgáltatásaink állnak az élsportolók, sportolók, a pusztán jó egészségi állapotuk, kondíciójuk megőrzésére törekvők, valamint a mozgásszervi rehabilitációra szorulók rendelkezésére is. Minden az ügyfeleink egészségének megőrzéséért, és gyógyulásáért történik központunkban.

Személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk diagnosztikai, és terápiás területen, a legmodernebb berendezésekkel. Olyan munkatársakkal dolgozunk, akik folyamatosan képzik magukat, a legújabb eljárások megismerését, a hatékony diagnosztikát és terápiát tartják szem előtt.

Központunk együtt működik a Debreceni Egyetemmel, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetével, mely lehetőséget nyújt az előremutató kutatásokban való részvételre, hiszen a sporttudomány napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő tudományterülete, amely éppúgy hozzájárulhat a magasabb sportteljesítményhez az élsportban, mint a jobb életminőség eléréséhez a mindennapokban.

Ügyfeleink várakozás nélkül, előzetesen egyeztetett időpontban, egy helyen vehetik igénybe szolgáltatásainkat