Sportegyesületeknek

A sportorvoslás több mint egy vérnyomásmérés és egy EKG.

A modern diagnosztikai eljárások az edzés hatékonyságát javítják, segítenek a maximális teljestmény elérésében, a sérülések elkerülésében.

Központunk szakemberei széleskörű diagnosztikai eljárásokkal és a legmodernebb gépekkel mérik fel a sportoló aktuális állapotát, sportágspecifikusan adunk diagnózist a sportolóról az edzőnek, csapatorvosnak.

A vizsgálatokat ciklikusan ismételve nyomon követhető az adott sportoló fizikai, mentális állapota, az elvégzett edzésmunka hatékonysága. A nagy spektumú vizsgálatok során fény derülhet rejtett betegségekre, a túledzettsére, vagy akár a nem megfelelő edzésmunka elvégzésére. A monitorozást ajánljuk elvégezni a versenyidőszak előtt, edzőtáborozás előtt és után, a bajnokságra való felkészüléshez, edzésterv kidolgozásához, az edzések hatékonyságának nyomon követéséhez.

A vizsgálatokat előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül, a sportoló napirendjéhez igazodva végezzük. Szakembereink sportágspecifikusan állítják össze a szükséges diagnosztikai méréseket.

Kérjük keressenek Bennünket telefonon, emailen vagy akár személyesen, hogy kialakíthassuk az Önnek vagy csapatának legmegfelelőbb csomagokat!