Fizikoterápiás kezelések

Fizikoterápia

A fizikoterápiás kezelések, a mozgásszervi megbetegedések különböző típusaira biztosítanak eredményes kezeléseket a szakember-team által felállított diagnózis alapján.

Az ortopédia, reumatológia, rehabilitáció és a sportsebészet számos területén sikerrel alkalmazott kezelések.

Lökéshullámterápia:

Ajánlott: vállsérülések, ugró térd, achilles-ín gyulladás; krónikus fájdalmak, túlerőltetés; akut fájdalmak, kisebb izomsérülések; tenniszkönyök, sarkantyú ….

Mágnesterápia:

Ajánlott: csonttörés után a gyógyulás serkentése, migrén kezelése, alvászavarok, koncentrációs zavarok kezelése, íngyulladások, trauma, sportsérülések okozta szöveti sérülések …

Nyírok masszázs:

Ajánlott: krónikus ödémák, cellulitis, nehézláb-szindróma, köszvény, …

Ultrahang terápia:

Ajánlott: ínhüvelygyulladások, arthrosis, ödéma, hegkezelés, …

Lézerterápia:

Ajánlot: csontok, ízületek, szövetek friss és krónikus fájdalma, ízületi tok-, és részleges ínszalagszakadások, deréktáji, háti, nyaki és egyéb izomfájdalmak, lumbágó, gerincsérv okozta fájdalmak, …

GAME READY:

Egyesíti a hideg és pulzáló nyomásterápia jótékony hatásait, továbbá hatékony segítség a posztoperativ és akut sérülések kezelésénél. Rehabilitációs módszer, a műtét utáni gyógyulást elősegítő terápia.

Iontoforézis:

Ajánlott: műtét utáni és egyéb fájdalomcsillapítás, ödéma kezelés, izmok erősítése…

SpineLiner: Diagnosztikai és terápiás készülék, mely alkalmas hátfájás és gerincproblémák kivizsgálására és kezelésére. A készülék lehetővé teszi a gerinc csigolyáról-csigolyára történő teljes vizsgálatát.

Ajánlott: nyakfájás, nyaki mozgás korlátozottsága, hátfájás, derékfájdalom, fejfájás, fülzúgás, szédülés, ízületi problémák, …

Krioszauna (hidegterápia):

Ez a hagyományos szauna ellentettje, a szervezetet nagyon rövid időre (1 – 3 percre) -120 °C és -170 °C közötti hőmérsékletnek teszi ki. Egyetlen kezelés után megszűnhet a fáradtságérzés, a fáradt és túlterhelt izmok ellazulnak és fokozódik a bőr és a nyálkahártyák, valamint a belső szervek vérkeringése, az ödémák testszerte csökkennek. A kezelés alatt az immunrendszer stimulációja történik, stabilizálja a hormonháztartást, az anyagcserét, és növeli az endorfintermelést (a boldogság hormonok termelését), amely egy bizonyos ideig fennmaradó jó közérzetet hoz létre. A kezelés nagyon kedvelt eredménye, hogy a szervezet 800-1.000 kcal –t éget el a terápia utáni 3 órában, mely a test visszamelegítéséhez felhasznált energiamennyiség, így aktív része lehet a fogyókúrás programoknak.