Sérülésprevenció – egyéni gyógytorna | setcenter

Sérülésprevenció – egyéni gyógytorna

A mindennapi rutin, munkavégzés mellett sokan döntenek úgy, hogy egy sporttevékenységgel ellensúlyozzák a munkához kapcsolódó ülő vagy fizikai terhelést. A szabadidős sporthoz a jóleső fáradtság mellett a terhelés módjától, gyakoriságától, intenzitásától és az egyén korától, általános állapotától függően esetenként túlterheléses ártalmak, következményes fájdalom és funkciókárosodás társulhatnak. A sérülések megelőzése célzott mozgásterápiával, az ízületek és az izmok igénybevételének és a regeneráció időtartamának pontos meghatározásával érhető el.

Mindezen célok eléréséhez nyújtanak Önnek segítséget a Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központ mozgásszervi szakemberei egyéni gyógytorna formájában. Ennek előnye a csoportos foglalkozásokkal szemben, hogy a mozgásszervi szakember, gyógytornász figyelme nem oszlik meg a sportolók között, így lehetőség van az individuális problémák és igények megbeszélésére, állapotfelmérésre és kezelésére.

Gyógytornászok:

Gyurcsik Zsuzsanna    Belicza Adrien   Hutóczki                                     Dr. Némethné Gyurcsik                  Belicza Adrien          Hutóczkiné Barkóczi Dóra          Kalydy Patrik              Kántor-Batári Fanni               Kathi Enikő                                      Zsuzsanna 

 

     Uj Tamás          

         Kozák Petra                        Uj Tamás                            Zádor Petra

 

Bejelentkezés telefonon a +36 52 518 693-as vagy a +36 52 512 900/75911 számok valamelyikén, e-mailen az   címen, vagy akár személyesen a SET Központban.