Sportolói torna | setcenter

Sportolói torna

A versenysport a légző- és a keringési- és mozgatórendszer magas szintű adaptációját, alkalmazkodását igényli és eredményezi. A kiemelkedő teljesítmény alapja a megfelelő izmok összehangolt működése, az erő-nyújthatóság-állóképesség-gyorsaság (összefoglalóan a kondícionális képességek) specifikus fejlesztése.

Legalább ilyen fontos sikeres versenysporthoz a sérülések megelőzése, mely célzott mozgásterápiával, az ízületek és az izmok igénybevételének és a regeneráció időtartamának pontos meghatározásával érhető el. Mindezen célok eléréséhez nyújtanak Önnek segítséget a Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központ mozgásszervi szakemberei egyéni gyógytorna formájában.

Ennek előnye a csoportos foglalkozásokkal szemben, hogy a mozgásszervi szakember, gyógytornász figyelme nem oszlik meg a sportolók között, így lehetőség van az individuális problémák és igények megbeszélésére, állapotfelmérésre és kezelésére.

 

Gyógytornászok:

Gyurcsik Zsuzsanna   Uj Tamás   Belicza Adrien   Kalydy Patrik   Hutóczki   

Dr. Némethné Gyurcsik           Uj Tamás                              Belicza Adrien                 Kalydy Patrik             Hutóczkiné Barkóczi Dóra             Zádor Petra
           Zsuzsanna   

 

Kérjük keressenek Bennünket telefonon a +36 52 518 693-as vagy a +36 52 512 900/75911 számok valamelyikén, e-mailen az   címen, vagy akár személyesen, hogy kialakíthassuk az Önnek vagy csapatának legmegfelelőbb csomagokat!