Emeld a maximumra edzéseid hatékonyságát a Keiser rack gépével! | setcenter

Emeld a maximumra edzéseid hatékonyságát a Keiser rack gépével!

- 2024.08.20

A keiser rack gépe egy multifunkcionális eszköz, mely teljesen eltér a megszokott gépektől. A keiser gépek sajátossága, hogy pneumatikus, vagyis sűrített levegős ellenállást használ. A szabadsúlyokkal és gumiszalagokkal ellentétben ez a gép a teljes mozgáspályán egyenlő mértékű ellenállást biztosít, ezáltal az erősítést a lehető leghatékonyabb szintre emeli.
 

Szintén pozitív hatásai köze tartozik, hogy kíméli az ízületeket, és segít a sérülések megelőzésében, illetve azok rehabilitációjában. Speciális chipek segítségével teszteket végezhetünk el, melyekkel megállapíthatjuk a terhelés megfelelő mérteket, valamint a későbbiekben számítógépes programban kiértékelhetjük a kapott eredményeket.

 

géppel lehetőségünk nyílik például a maxerő vagy a gyorserő fejlesztésére. A gép specialitása, hogy a pneumatikus ellenállást kombinálhatjuk a klasszikus súlyos ellenállással. Multifunkcionális keret révén az egész testet tökéletesen megmozgathatjuk, erősíthetjük. Tehát például egyaránt végezhetünk rajta fekvenyomást, illetve guggoló gyakorlatokat.

A Kesier rack gép bárki számára elérhető a Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központban, ahol kiváló szakemberek állnak rendelkezésedre! További információkért érdeklődj az alábbi elérhetőségeinken:

Tel.: +36 52 518 693⁣⁣⁣
E-mail: ⁣⁣⁣
Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 12.

Videófelvételünkön működés közben is megtekintheted a Kesier racket: https://www.facebook.com/setcenterdebrecen/videos/1092897148927232